A GJU budapesti találkozóhelyének felújítása és felszerelése

A falakat kifestették, a régi parkettára dekoratív linóleumburkolat került és a közösségi helyiséget teljesen felszerelték. A találkozóhely funkciót egy kihúzható sarokkanapéval, egy szőnyeggel, egy babzsákfotellel, egy nagy tévével, egy bárasztallal és bárszékekkel erősítették. Így 8-10 fiatal egyidejűleg helyet tud már foglalni. Ingyenes szálláshelyet is kívánnak biztosítani a programokon résztvevő fiatalok számára, így ágyneműgarnitúrákat, mosógépet és egy hűtőszekrényt is beszereztek és a wc-t is lecserélték. Ezenkívül 11 db izgalmas német nyelvű társasjáték is az odalátogató fiatalok rendelkezésére áll.

2020. szeptembere óta sajnos még nem volt lehetőség a nagyközönség számára megnyitni a helyet, de az egyesület különböző érdekes programokkal készül az elkövetkező időszakra.

Kedves Fiatalok! Ha szeretnétek a közeljövőben részt venni ezeken a programokon vagy helyszínt kerestek egy 8-10 fős baráti összejövetelhez, keressétek a GJU irodavezetőjét a buro@gju.hu emailcímen, aki segít nektek a további részletekben.

A GJU ezúton is köszöni a BMI támogatását, amely nélkül ez a projekt nem valósulhatott volna meg.

Megosztás