Pályázati kiírások

Régiókon átívelő tapasztalatcsere támogatása 2023

A Német Szövetségi Köztársaság a Szövetségi Belügyminisztériumon keresztül az idei évben támogatja a régiókon átívelő tapasztalatcserét. A pályázat beadásának határideje: 2023. április 13.

Magyarországi német kultúrcsoportok felszerelésének támogatása 2023

A Német Szövetségi Köztársaság a Szövetségi Belügyminisztériumon keresztül az idei évben is támogatja magyarországi német kultúrcsoportok felszerelésének beszerzését. A pályázat beadásának határideje: 2023. március 23.

Magyarországi német kultúrcsoportok felszerelésének támogatása 2023

Német nemzetiségi tanösvények létrehozása magyarországi német településeken 2023

A Német Szövetségi Köztársaság a Szövetségi Belügyminisztériumon keresztül az idei évben is támogatja német nemzetiségi tanösvények létrehozását magyarországi német településeken. A pályázat beadásának határideje: 2023. február 24.

ERRICHTUNG VON UNGARNDEUTSCHEN ÖRTLICHEN LEHRPFADEN IN UNGARNDEUTSCHEN GEMEINDEN 2023

Magyarországi német kultúrcsoportok felszerelésének támogatása

A Német Szövetségi Köztársaság a Szövetségi Belügyminisztériumon keresztül az idei évben is támogatja magyarországi német kultúrcsoportok felszerelésének beszerzését. A pályázat beadásának határideje: 2022. március 16.

Magyarországi német kultúrcsoportok felszerelése

Német nemzetiségi tanösvények létrehozása magyarországi német településeken 2022

A Német Szövetségi Köztársaság a Szövetségi Belügyminisztériumon keresztül az idei évben is támogatja német nemzetiségi tanösvények létrehozását magyarországi német településeken. A pályázat beadásának határideje: 2022. március 1.

Német nemzetiségi tanösvények létrehozása magyarországi német településeken

Régiókon átívelő tapasztalatcsere támogatása 2022

A Német Szövetségi Köztársaság a Szövetségi Belügyminisztériumon keresztül az idei évben támogatja a régiókon átívelő tapasztalatcserét. A pályázat beadásának határideje: 2022. február 17.